Informacija naujai legitimuotam LBKS nariui

Naujai legitimuoti LBKS nariai, kurie, priduodami dokumentus pateikė savo el. pašto adresą, yra įtraukiami į LBKS, o vilniečiai – ir į VKBS susirašinėjimo grupes. Pateikusieji kontaktinius adresus, gaus informacinius laiškus, o nepateikusieji – negaus ir negalės dalyvauti sąjungos veikloje.  

Nepateikę, bet naudojantys el. paštą, prašome parašyti (niekada ne vėlu) tinklaraštininkei Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį."> Audronei Musteikienei.

Sužinojus, kad asmuo legitimuotas, būtina sumokėti likusius 115 € (pensininkams ir studentams – 60 € ) už akto pagaminimą, stojamąjį ir einamųjų metų nario mokesčius savo kraštuose.

Visi nauji nariai būna įregistruoti LBKS narių registre pagal tai, kuriuose kraštuose padavė dokumentus legitimuotis.

Jei tėvai su vaikais, ar vaikai su tėvais legitimavosi ne savame krašte, bet ateityje norės dalyvauti savo krašto veikloje pagal gyvenamą vietą, prašome pranešti LBKS registro vedėjai Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį."> Audronei Musteikienei. Tokiu atveju reikia parašyti prašymą Krašto vadovybei (kopiją – Registro vedėjai) ir kitais metais nario mokestį mokėti naujame Krašte.

Prašome atkreipti dėmesį į Bajorystės pripažinimo aktų teikimo naujienas svetainės skelbimuose.